• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум вчителів англійської мови

Семінар-практикум вчителів англійської мови

2015-01-27

/Files/images/SDC17917.JPG

27 січня 2015 року в Старобезрадиівській ЗОШ І - ІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови на тему "Використання інтерактивних форм роботи при навчанні різних видів мовленнєвої діяльності". Участь у семінарі прийняли методист відділу освіти Обухівської РДА Ленда В.П. та вчителі шкіл Обухівського району.

Директор школи Єцкало В.М. щиро привітала учасників семінару, ознайомила з досвідом роботи вчителя англійської мови Старобезрадичівської школи Микуляк С.В.

Ленда В.П., методист РМК, наголосила на важливості формування функціональної та інформаційної грамотності учнів на уроках англійської мови шляхом використання активних форм і методів роботи.

Вчитель англійської мови Микуляк С.В. поділилася досвідом роботи щодо використання проектних технологій та відеоматеріалів під час проведення уроків.

Гості мали також можливість подивитися чудовий виховний захід "In The Magic Land Of English", який представили учні школи. Учні презентували англійською мовою казки "12 місяців" та "Золота рибка", виконували пісні та запальні танці. Школярі отримали щирі оплески та вітання від глядачів.

Кiлькiсть переглядiв: 267

Коментарi